АЛУМИНИЕВА И ПЛАСТМАСОВА ДОГРАМА

"Граунд" ЕООД предлага изработка, доставка и монтаж на всички видове и модели PVC - пластмасова и AL - алуминиева дограма, комарници, подпрозоречни дъски, алуминиеви козирки, външни и вътрешни щори, обков, стъклопакети, дръжки, брави, панти и др.

Извършваме ремонт, реглаж, смазване, смяна на уплътнения и обков, подмяна на стъклопакети и др. на всички марки PVC и АL дограма.

Цена за повикване на адрес за оглед - 30,00лв., допълнително се заплащат резервните части и труда.

PVC ДОГРАМА - ПЛАСТМАСОВА ДОГРАМА
 Качествените смеси на поливинилхлорида (PVC) с различни модификатори и добавки са наложили материала като основен за производството на пластмасови профили, а от там и на ПВЦ дограма. ПВЦ профилите не корозират, а при рециклиране запазва всичките си качества. Дограмата от PVC профили е търсена най-вече заради многофункционалноста си, дълготрайността си и лесната си поддръжка. Освен стандартния масов бял цвят, се предлага и в много други цветови гами както и декорации имитиращи дърво. Пластмасовата дограмата е устойчива на климатичните условия, защитена е от вредните UV-лъчения, цветовете и са особенно дълготрайни. Благодарение на технологията за многокамерна конструкция, тя се характеризира с много добра топло и звукоизолация, особенно ако е окомплектована с подходящи стъклопакети. С тези си свойства, пластмасовата дограма съответства на всички съвременни изисквания за качествена дограма. Според изискванията и вида на профилите могат да бъдат поставяни почти всички видове звукоизолиращи и термоизолиращи стъкла. Вградените в профилите стоманени усилватели осигуряват нужната здравина и сигурност на конструкцията, като по този начин спомагат за изпълнение на почти всякакви проекти.


AL ДОГРАМА - АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА
Алуминият е лек материал с многобройни приложения, едно от които е производството на профили за дограма. Има дълъг живот, лесен е за поддръжка, има много висока якост на износване, устойчивост на студ и топлина, не корозира, лесен е за работа и позволява мнократна преработка без почти никакви загуби.  
Алуминиевата дограма се използва там където съществуват повишени изисквания за здравина. За постигане на добра термоизолация алуминиевите профили трябва да бъдат термично разделени посредством полиамид, това още се нарича термо мост. Като основно правило повърхноста на профилите са елуксирани или прахово боядисани. Качествената повърхностна обработка на профилите е гаранция за издържливост на корозия, стабилност и дълготрайност на цветовете. Както и при пластмасовта дограма и тук освен стандартния масов бял цвят, се предлагат и много други цветови гами както и декорации имитиращи дърво.
Алуминиевите профили са удачни за изработка на вътрешни врати, прозорци, прегради и др. заради високата си топлопроводимост. При производството на прозорци, врати, плъзгания и др. от алуминиева дограма за външните части е добре да се използва термо мост, който многократно намалява загубите на топлина през дограмата.  НАШИТЕ УСЛУГИ
Топлоизолации
Хидроизолации
Монтаж на гиспокартон
AL и PVC дограма
Мазилки
Скелета
 
 

КОНТАКТИ

гр. Варна, кв. Победа
ул. „Тодор Пенев" №11
052/304 722
0888/007 367
0899/988 256
graund_eood@abv.bg

НАЧАЛО - ГАЛЕРИЯ - УСЛУГИ - ЦЕНИ - КОНТАКТИ - ПРОМОЦИИ
Copyright 2014. All rights reserved.
Designed by NOVA BG Ad.