ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Предлагаме монтаж на външна и вътрешна топлоизолация със стиропор/EPS и фибран/XPS с алпинисти по алпийски способ и от скеле в гр.Варна !!!

 • EPS - Експандираният полистирен (EPS) е известен още с името на търговска марка като Стиропор.Той представлява смес от около 5% полистирен и 95% въздух. ЕРS най-често е бял на цвят и има топчесто- зърнеста структура, която според плътноста си е и с различна твърдост при натиск.
  От няколко години на пазара се появи и Стиропор със сив цвят, разликата с обикновения бял стиропор е в по-голямата му плътност на топлоизолационните плоскости и на графитните зърна, които са вградени в материала, от където и идва и по-ниската му топлопроводимост, тоест много по-добри топлоизолационни характериски.
  Освен това благодарение на графита в него, сивия стиропор е много по издръжлив на ултра виолетовите лъчения.ЕPS е подходящ за изолация на покриви и подпокривни пространства, външни стени, подове и тавани.Колкото по-голяма плътност в килограми на кубичен метър има EPS толкова по-добри изолационни свойства и по-голяма якост на натиск има той.За фасадна топлоизолация е препоръчително да е с минимална плътност 13-15кг/м3.

 

 • XPS - Екструдираният полистирен (XPS) е по-известен с търговското наименование Фибран.Той  е полимер, изготвян от мономера стирен(стирол), течен въглеводород, произвеждан промишлено от нефт.
  ХРS се среща във всякакви цветове, плътноста му е много голяма и е с висока твърдост при натиск.
  Отново както и при ЕРS има вариант на XPS с графит, който респективно е с по-ниска топлопроводимост и по-висока издръжливост към лъченията на слънцето.
  XPS  e подходящ за изолация на плоски покриви, външни фасадни стени, изолация на междуетажни плочи и подземни гаражи, вътрешни преградни стени и др.


  НАШИТЕ УСЛУГИ
Топлоизолации
Хидроизолации
Монтаж на гиспокартон
AL и PVC дограма
Мазилки
Скелета
 

КОНТАКТИ

гр. Варна, кв. Победа ул.„Тодор Радев Пенев" №11 - партер
052/304 722
0888/007 367
0899/988 256
graund_eood@abv.bg

НАЧАЛО - ГАЛЕРИЯ - УСЛУГИ - ЦЕНИ - КОНТАКТИ - ПРОМОЦИИ
Copyright 2014. All rights reserved.
Designed by NOVA BG Ad.